Račun
Poteka avtorizacija ...
×
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Risbice iz domžalskega vrtca Urša o Vodni vili in čistilčkih


V Domžalah, 17. junija 2021:  V JP CČN Domžale-Kamnik si nenehno prizadevamo ozaveščati javnost o odgovornem ravnanju z vodo, saj s tem povečujemo tudi zavest o pomenu varovanja zdravja ljudi in okolja, v katerem živimo. Da bi tudi našim najmlajšim lahko približali pot onesnažene vode skozi čistilno napravo do iztoka v Kamniško Bistrico, smo v sodelovanju z avtorico in ilustratorko Ireno Režek izdali izjemno poučno slikanico Vodna vila in čistilčki, ki jo je opremila še z družabno igrico za vso družino. Več brezplačnih izvodov slikanice smo v CČN Domžale-Kamnik v letošnjem letu podarili tudi vrsti vzgojno-varstvenih ustanov na našem sprejemnem območju.

Konec letošnjega maja pa smo v CČN Domžale-Kamnik v Študo prejeli nadvse imenitno pošto. Iz vrtca Urša iz Domžal so nam otroci iz skupine Miške v enoti Mavrica v zahvalo za podarjen izvod knjige poslali čudovite risbice z različnimi motivi, ki so jih narisali po branju slikanice o Vodni vili. Malčkom iz kraja Krtina se za njihov trud in izdelane risbice lepo zahvaljujemo, prav tako tudi njihovim mentorjem, Gregorju Kotniku, Maji Prvinšek in Janu Žabkarju, ki so jim zgodbico doživeto prebrali.

Vsem otrokom in strokovnim delavcem v tem vrtcu želimo še veliko prijetnih in z znanjem obogatenih dejavnosti v njihovem prečudovitem naravnem okolju, ki je obdarjeno z gozdom, travniki in potočki, našim čestitkam pa se z izdelano grafiko vseh prejetih risbic v eni sami sliki pridružuje tudi ilustratorka Irena Režek.


Print Friendly

O nas

JP CČN Domžale-Kamnik d.o.o.
Študljanska 91, 1230 Domžale, Slovenija
01/ 72 46 500
info@ccn-domzale.si

Povezave

© 2024 JP CČN Domžale - Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica