Račun
Poteka avtorizacija ...
×
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kako izboljšati učinkovitost procesov čiščenja odpadne vode na čistilni napravi / prof. Hallvard Ødegaard, NTNU, Norveška


Strokovno usposabljanje, 14. maj 2019

 

Kako izboljšati učinkovitost procesov čišcenja odpadne vode na čistilni napravi

Čistilne naprave morajo učinkovito čistiti odpadne vode v vseh pogojih in kljub spreminjajoči sestavi odpadne vode. Zaposleni na čistilnih napravah se soočamo z odgovorno in zahtevno nalogo celostnega obvladovanja medseboj soodvisnih procesov čiščenja odpadne vode.

Za to potrebujemo ustrezno opremo, izkušnje in znanje. V sklopu interaktivnega usposabljanja bo predavatelj predstavil načine izboljšanja učinkovitosti procesov in možnosti za doseganje energetsko nevtralne čistilne naprave ob sočasno visokem učinku čiščenja.

prof. Hallvard Ødegaard

Prof. Hallvard Ødegaard je od leta 1977 do 2011 deloval kot profesor na področju čiščenja odpadne vode na oddelku za Hidravliko in okoljsko inženirstvo na NTNU univerzi, Trondheim, Norveška. Izvaja številna gostujoča predvajanja po celem svetu. Od leta 1998 je generalni direktor podjetja Scandinavian Environmental Technology. V strokovni literaturi je objavil preko 320 člankov in bil predavatelj na številnih konferencah in delavnicah. Prof. Ødegaard je izumitelj tehnologije čiščenja odpadne vode po postopku MBBR (leta 1991). Za svoje delo je prejel pomembne nagrade in priznanja, kot so: Knight of 1.class of the The Royal Norwegian St. Olavs order (leta 2011), International Water Association (IWA) Distinguished Fellow (leta 2014) in IWA Honorary Member (2016).


Print Friendly

O nas

JP CČN Domžale-Kamnik d.o.o.
Študljanska 91, 1230 Domžale, Slovenija
01/ 72 46 500
info@ccn-domzale.si

Povezave

© 2024 JP CČN Domžale - Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica